Vpis v 1. razred – šolsko leto 2024-2025

Spoštovani starši, dragi bodoči prvošolci in bodoče prvošolke!

September se neustrašno bliža in kmalu bo napočil čas, ko vas pričaka velika prelomnica – vstop v šolo. Najprej bomo skupaj naredili prvi korak – v mesecu februarju se boste v šolo vpisali. S starši bomo podpisali, da ste pripravljeni, da se nam pridružite na OŠ Šenčur.

Zato vas, bodoče prvošolce in prvošolke, skupaj s starši vabimo na vpis v 1. razred, ki bo potekal 3 dni:

  • v ponedeljek, 5. 2. 2024, od 11. do 18. ure,
  • v torek, 6. 2. 2024, od 11. do 18. ure,
  • v sredo, 7. 2. 2024, od 11. do 18. ure.

Vpis bo potekal pri šolski pedagoginji Urši Tomažič v kabinetu U2A (v pritličju, novi kabineti), pri šolski psihologinji Mateji Potočnik Poljanšek v kabinetu K5B in pri šolski socialni pedagoginji Tjaši Mehle v kabinetu U2A (v pritličju, novi kabineti).

Spoštovani starši.

V naslednjih dneh bo k vam priromala pošta z vabilom in dokumenti na vpis. Nekaj najpomembnejših informacij poudarjamo spodaj.

Na vpis ne pozabite prinesti podpisanih soglasij (podpis obeh staršev) in rojstnega lista otroka.

V četrtek, 25. 1. 2024, bo ob 18. uri za vse starše bodočih prvošolcev potekal informativni sestanek glede vpisa v 1. razred. Sestanek bo potekal preko aplikacije Zoom. Povezavo in navodila bomo objavili dan pred sestankom na naši spletni strani pod rubriko Novice. Vabljeni, da razrešimo morebitne dileme.

Otroka ste dolžni vpisati na našo šolo, če spadate v naš šolski okoliš (imate stalno ali začasno bivališče na območju Občine Šenčur).

V primeru, da razmišljate o odlogu všolanja svojega otroka, se obrnite na šolsko psihologinjo Matejo Potočnik Poljanšek. Pred vpisom se, prosim, najavite, da si bo za vas vzela dovolj časa, da se o odložitvi pogovorite. Otroka morate vpisati tudi letos, na vpis pa prinesite tudi izpolnjeno in podpisano Vlogo za odložitev všolanja (spodaj v priponkah). V primeru dodatnih vprašanj ali dvomov, psihologinji lahko pišete na: mateja.potocnik.poljansek@os-sencur ali jo pokličete na 04 25 19 256.

V primeru, da želite otroka vpisati na drugo šolo, spadate pa v naš šolski okoliš, ste dolžni priti na vpis na našo šolo. S seboj prinesite Vlogo za prepis na drugo šolo (spodaj v priponki). Za vpis na drugo šolo je potrebno soglasje naše in želene šole. Vse stvari urejamo šole med seboj po vpisu. Vlogo za prepis je potrebno nasloviti tudi na želeno šolo.

V primeru, da ne spadate v naš šolski okoliš, otroka pa želite vpisati na našo šolo, je potrebno otroka vpisati na šolo v vašem okolišu. Na naš naslov naslovite Vlogo za prepis na OŠ Šenčur (spodaj v priponki) ali jo osebno prinesete v času vpisa. Za prepis na našo šolo mora soglašati tudi šola, kamor glede na okoliš spadate. Vse stvari urejamo šole po vpisu med seboj.

Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na šolsko pedagoginjo Uršo Tomažič preko e-pošte: ursa.tomazic@os-sencur.si ali telefona: 04 25 19 257.

Veselimo se srečanja z vami!

Priloge:

(Visited 1.578 times, 1 visits today)
Dostopnost